Suporturi din lemn pentru lumanare tip pastila. Aceste suporturi pentru lumanari sunt realizate din lemn debitat laser si impresioneaza prin designul sau deosebit.
Oferim servicii de taiere si gravura laser de cea mai buna calitate.
Despre debitarea cu laser
Debitarea cu laserul este un proces avansat de taiere care este disponibil pentru mai multe proiecte diferite. In anumite cazuri, debitarea laser este cea mai buna optiune pentru a obtine taieturi precise. Producatorii folosesc deseori astfel de echipamente pentru debitare laser pentru modele complexe care necesita precizie la nivel de laser.
Cum functioneaza debitarea laser?
Debitarea laser implica folosirea unui laser de mare putere, cu focalizare foarte buna. Masina trece fasciculul laser prin material facand o gaura. Dupa ce exista aceasta gaura in material, laserul trece, lasand in urma o taietura curata, cu un finisaj neted.
Dispozitivele de taiere cu laser folosesc uneori un fascicul laser cu impulsuri, iar taietura se formeaza cu impulsurile laserului. Alteori, folosesc o unda continua – in acest caz, fasciculul se mentine pe material pana cand are loc debitarea. In ambele situatii, frezele cu laser folosesc lasere de mare putere pentru a strapunge materialele si pentru a crea taieturi cu o acuratete foarte buna.
Echipamentele de taiere cu laser sunt masini extrem de versatile. Pot debita o mare varietate de materiale, inclusiv ceramica, materiale plastice si diferite tipuri de metale.
Ce este gravarea cu laser?
Gravarea cu laser este un tip special de marcare cu ajutorul laserului, ce produce rezultate similare in comparatie cu metodele traditionale de gravare, dar fara a utiliza cerneluri sau biti care intra in contact cu materialul de suprafata. In marcarea cu laser, un fascicul laser cu putere redusa se deplaseaza incet peste materialul tinta.
Cum functioneaza gravarea cu laser?
Gravura cu laser este o aplicatie care poate fi realizata cu o masina industriala speciala. Masinile cu laser variaza semnificativ in functie de optiunile cu care sunt prevazute. Astfel, exista masini de gravat cu laser CO2 care emit in primul rand raze laser cu putere mica.
Gravura laser foloseste insa un fascicul de mare putere pentru a vaporiza suprafata materialului tinta, lasand o cavitate a carei adancime poate varia.
Gravura cu laser functioneaza pe o varietate de materiale, inclusiv pe plastic, lemn, aluminiu anodizat, otel inoxidabil si suprafete din sticla.