Ornamente de Craciun din MDF vopsit. Debitarea cu laser este una din cele mai bune si avansate forme de taiere, mai ales in comparatie cu alte forme clasice de debitare. Procesul de taiere cu laser este unul extrem de precis si ofera rezultate de inalta calitate

Acest tip de taiere este foarte utila si eficienta pentru taierea materialelor plane. Nu conteaza cat de dificil si complex este modelul de executat, un laser isi va face treaba fara nici o problema. Laserul poate taia pana la grosimi de 2 centimetri, ceea ce ofera o gama larga de produse care pot fi debitate.

Oferim servicii de taiere si gravura laser de cea mai buna calitate.

Debitare Laser

Debitarea cu laserul este un proces avansat de taiere care este disponibil pentru mai multe proiecte diferite. In anumite cazuri, debitarea laser este cea mai buna optiune pentru a obtine taieturi precise. Producatorii folosesc deseori astfel de echipamente pentru debitare laser pentru modele complexe care necesita precizie la nivel de laser.

Debitarea laser implica folosirea unui laser de mare putere, cu focalizare foarte buna. Masina trece fasciculul laser prin material facand o gaura. Dupa ce exista aceasta gaura in material, laserul trece, lasand in urma o taietura curata, cu un finisaj neted.

Dispozitivele de taiere cu laser folosesc uneori un fascicul laser cu impulsuri, iar taietura se formeaza cu impulsurile laserului.

Echipamentele de taiere cu laser sunt masini extrem de versatile. Pot debita o mare varietate de materiale, inclusiv ceramica, materiale plastice si diferite tipuri de metale.

Gravura Laser

Conceptul de gravura laser a aparut datorita necesitatii de a imprima pe anumite obiecte, de diferite materiale, anumite imagini sau cuvinte pentru o durabilitate mai mare in timp. Chiar daca acesta tehnologie nu este una noua, ea va persista in timp, datorita rezistentei mari a imprimarii pe diverse obiecte.

Inca este folosita in aproape toate industriile pentru a evidentia intr-un mod modern calitatea produselor. Datorita acuratetii prin care se realizeaza gravura laser, tot mai multe persoane apeleaza la astfel de personalizari pentru cadouri sau branding. Este o metoda mult mai frumoasa si eleganta decat in alte cazuri.

Lista de materiale aproape ca putem spune ca este infinita, iar durata inscriptionarii pe anumite obiecte vor dura in timp in functie si de materialul folosit. Rezistenta gravuri este data si de modul in care este folosit obiectul, cat si de duritatea materialului inscriptionat.

Related Projects