debitare taiere laser

DEBITARE LASER

Aceasta tehnica presupune separarea fara contact, cu o acuratete extrem de fina. Prin debitarea cu laser se pot taia materiale metalice si nemetalice, avand grosime variata.

gravura laser bucuresti

GRAVURA LASER

Gravarea cu laser este disponibila pentru foarte multe materiale si aduce o multime de beneficii diferitelor proiecte care se doresc personalizate. Gravura este utilizata in special in domeniul electromecanicii si automobilelor.

prelucrare cnc

PRELUCRARE CNC

Folosim echipamente moderne pentru prelucrare CNC. Recomandam prelucrarea cnc pentru ca este rapida, precisa, delicata, rezistenta la uzura, customizata si reproductibila.

DEBITARE LASER

Debitarea laser functioneaza pe o diversitate incredibila de materiale (otel, aluminiu, tabla, sticla, lemn, ceramica, otel inoxidabil si altele) si permite crearea conturului dorit, cu minim de efort (ideal pentru constructia prototipurilor si realizare loturilor de mici dimensiuni).

In timpul procedurii, un fascicul laser este ghidat cu atentie si concentrat la o temperatura inalta, ceea ce determina in final topirea sau evaporarea, fara contact.

Avantajul debitarii cu laser este ca nu se suprasolicita instrumentele de lucru, iar deformarile sau deteriorarile componentelor brute sunt evitate.

GRAVURA LASER

In functie de cerinte, putem oferi servicii de gravura in profunzime (cum sunt realizate placutele auto cu numere de inmatriculare), gravura neagra, gravura alba si mixta.

Folosim echipamente moderne pentru gravare personalizata, pe orice material si cu rezultate inalt calitative.

Recomandam gravarea cu laser pentru ca este rapida, precisa, delicata, rezistenta la uzura, customizata si reproductibila.

PRELUCRARE CNC

Comparativ cu  prelucrarea laser unde elementul care debiteaza este raza de lumina, prelucrarea router CNC se realizeaza mecanic cu elemente de tip freza.

Materialele care se pot freza-debita sunt: plexiglas, PVC, plastic ABS, lemn, MDF, placaj etc.

Folosim echipamente moderne pentru prelucrare CNC.

Ai nevoie de ajutor ?

Contacteaza-ne!