Debitare Laser

Modernizarea afacerii – Debitare Cu Laser

Cutii 4 Sticle de Vin

Debitarea laser este o tehnologie care a luat avant in ultimii ani, datorita preciziei de taiere a diverselor materiale. Este des folosit pentru a taia metale, lemne, plastice pentru diverse afaceri, in vederea unui marketing de calitate. Exista multe posibilitati unde poate fi folosita aceasta tehnologie, pentru a infrumuseta locul sau chiar pentru a produce anumite piese.

Tehnologia laser cut a cuprins majoritatea industriilor, fiind foarte folosita pentru anumite decoratiuni sau inscriptii, avand un impact vizual de necontestat.

Va vom prezenta cateva tipuri de afaceri in care puteti include ornamente realizate cu ajutorul acestei tehnologii:

  • Elemente care pot ajuta un bar sa se diferentieze de alte afaceri similare

Pentru ca afacerea ta sa poata sa infloreasca, are nevoie de acel ceva care sa te imbie sa intri, dar si sa te mai intorci. Asa este si in cazul cafenelelor sau barurilor – elementele mici pot face o diferenta majora in decorare.

Folosirea unor elemente debitate cu laserul pentru a impresiona clientii, poate aduce un avantaj major din punct de vedere financiar. Se pot realiza semne pentru intrarea in local, litere si numere volumetrice pentru a putea fi vazut de la distante mari, dar si suporturi de pahare in anumite forme mai indraznete.

Cutii Lemn Sticle de Vin

Au fost realizate si suporturi din lemn pentru prajituri, putand fi expuse pentru clienti, avand detalii cu adevarat impresionante. Un suport de vinuri amplasat in incinta barului, personalizat cu ajutorul unui laser cut si mai ales daca este facut din metal, va da o nota eleganta spatiului.

Sunt multe idei care pot fi realizate in barul sau cafeneaua ta, trebuie doar sa te informezi in privinta obiectului pe care il doresti, iar dupa un proiect bine stabilit vei putea realiza chiar o opera de arta originala.

  • Industria auto

In industria auto este foarte folosit laser cut-ul, datorita multitudinii de obiecte personalizate care se pot crea. Unele dintre cele mai dorite si mai scumpe obiecte realizate cu aceasta tehnologie in industria auto sunt jantele. Acestea se pot comanda pe diferite dimensiuni ca sa se potriveasca masinii si se pot sculpta diferite forme sau modele personalizate de catre clienti.

Tot pentru masini se pot debita piese, mai ales pentru masinile rare care nu mai beneficiaza de componente in serie. Fiecare dintre noi isi poate personaliza masina asa cum doreste, adaugand elemente in genul celor de curse sau anumite inscriptii care ne plac.

  • Jucarii care se asambleaza

Jucariile sunt punctele de atractie ale copiilor. Nu stim ce sa mai facem ca sa le oferim jucariile preferate si sa nu se plictiseasca prea repede de acestea. Un nou model de jucarii care este recomandat de experti poate fi un puzzle 3D din lemn.

Aceste puzzle-uri sunt realizate din sute de piese care se asambleaza, fiind un mod bun si pentru cei mici de a-si dezvolta abilitatiile de concentrare, gandire si imaginatie. Modele sunt multe de la masini, barci, case si avioane.

Puzzle 3d Dinozaur

Ce este frumos la aceste puzzle-uri, fata de cele obisnuite cu imagini este faptul ca cei mici (si chiar adultii) se pot juca cu acestea dupa construirea lor. Va fi o jucarie construita de ei, de aceea va fi si mult timp folosita. Piesele sunt realizate cu grija si atentie cu tehnologia laser cut, imbinandu-se perfect piesa cu piesa.

Puzzle 3d Camion Placi Acrilice

Dupa cum se observa nu exisa un domeniu in care nu se poate folosi aceasta tehnologie. Este cel mai bun mod de a debita anumite materiale intr-un mod perfect fara zgarieturi pe suprafetele acestora cum se intampla in cazul traditional de debitare. Se poate folosi si ca hobby, pentru a crea diverse ornamente pentru casa sau gradina. Imaginati-va ceea ce vreti sa realizati si porniti aparatul si apelati la o firma de servicii de laser cut.