Gravura Laser

Cadouri personalizate cu gravura laser

Facalet gravat laser

In ziua de azi, gravarea cu laser a luat avant si a devenit o activitate apreciata de catre hobbisti, fiind un mod excelent de a produce diferite cadouri pentru ocazii speciale. In acest sens, iti vom prezenta 5 idei de cadouri pe care le poti face chiar tu cu ajutorul tehnologiei laser cut:

Coperta de piele gravata

Pentru cei care apreciaza cartile sau adora sa isi noteze gandurile intr-un jurnal personal, un astfel de obiect poate fi unul dintre cele mai frumoase si interesante cadouri pe care le poti face.

Pielea gravata are un aspect uimitor si rustic, iar daca o vei grava cu numele destinatarului si vei adauga un mesaj interesant, cu siguranta se va bucura multi ani de acum inainte de acesta.

Gravura pe PieleFacalet gravat laser

Cel mai bun loc pentru o persoana sa experimenteze si sa se destinda dupa o zi lunga de munca este in bucatarie. Daca ai o persoana draga care adora sa gateasca si sa faca prajituri, il poti surprinde cu un facalet special conceput, gravat cu diferite modele, astfel incat atunci cand va face fursecuri, acestea for avea imprimate modele decorative.

Poti de asemenea sa alegi sa gravezi pe maner numele persoanei pentru a-l face si mai special.

Facalet gravat laserPahare whiskey

Orice domn sau doamna stie cat de important este paharul atunci cand savureaza o bautura fina. Forma acestuia influenteaza experienta subtil, dar evident. Prin urmare, gravarea unui set de pahare de whiskey cu un mesaj sau o imagine originala poate fi un cadou ideal pentru astfel de persoane ce apreciaza o bautura de calitate.

Pahare whiskey gravate laserTocator bucatarie personalizat

Un bucatar cunoaste foarte bine importanta unui tocator de calitate. Gravarea unui astfel de obiect cu numele sau cu o reteta delicioasa poate fi un cadou atragator. Din fericire, lemnul este unul dintre cele mai comune si bune materiale pe care poti grava, de aceea nu ezita sa faci ziua mai frumoasa unei persoane dragi.

Tocator bucatarie personalizatTava pentru servit gravata

Servirea preparatelor culinare in cel mai frumos mod este o parte importanta pentru a te bucura de o experienta cat mai buna. O tava de metal sau lemn, personalizata exact asa cum iti doresti poate imbunatatii semnificativ gustul preparatelor.

Amblele materiale pot fi gravate cu usurinta si precizie, fiind preferate atat de amatori, cat si de profesionisti, deoarece ofera unele dintre cele mai bune rezultate.

Tava pentru servit gravataTot mai multe persoane au inceput in ziua de azi sa profite de tehnologia laser cut. Datorita dezvoltarii, atat economice, cat si tehnologice, debitarea si gravarea cu laser a devenit una dintre cele mai apreciate si folosite metode de fabricare a diverselor obiecte decorative, piese industriale si nu numai.