Gravura Laser

Fonturi pentru Gravarea cu laser

fonturi pentru proiecte de laser cut

Cum sa alegi cele mai potrivite fonturi pentru Gravarea cu laser

Personalizarea obiectelor cu ajutorul gravarii laser este una dintre cele mai originale si uimitoare moduri in care poti produce obiecte decorative, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi.

Numele sau diferite mesaje inscriptionate pot ridica un obiect banal la un alt nivel. Insa, pentru a realiza acest lucru cat mai bine si eficient posibil este important sa alegi un font potrivit.

De multe ori se intampla ca atunci cand o persoana incepe un asemenea proiect sa nu ia in considerare fontul si sa observe la sfarsitul gravarii ca produsul nu este exact cum si-a imaginat. Pentru a evita astfel de neplaceri, ia in considerare 3 sfaturi pentru a avea succes de fiecare data:

fonturi pentru proiecte de laser cutFoloseste un font mai gros

De cele mai multe ori, o problema des intalnita este aceea ca se incearca gravarea cu un font mult prea subtire, lucru ce poate duce la eliminarea spatiului negativ din interiorul gol al literelor. In acelasi timp, cu cat o linie este mai subtire cu atat sunt mai multe sanse ca detaliile sa se piarda si sa existe posibilitatea avariarii acestora.

Cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestor dificultati este sa folosesti un font cat mai gros, de aceea este indicat sa experimentezi si sa vezi ce functioneaza si ce nu.

Evita fonturile ce imita scrierea de mana

Nu este indicat sa folosesti asemenea fonturi deoarece acestea au tendinta sa aiba multe curbe, iar aparatul de gravare le va realiza intr-un mod abrupt si grunturos. De asemenea, acest tip de font este foarte subtire si asa cum a fost punctat mai devreme, acest lucru va provoca probleme.

De aceea, alege un font unic care sa se potriveasca cu ceea ce doresti sa realizezi, astfel vei evita aceste probleme si vei putea efectua obiecte de cea mai inalta calitate.

Spatiu suficient intre litere

Una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le tii minte atunci cand gravezi este sa te asiguri ca este suficient spatiu intre litere. In caz contrar, exista posibilitatea gravarii unui mesaj de neinteles si proiectul la care ai lucrat sa nu poata fi finalizat exact asa cum ti-ai dorit.

Gravarea cu laser a devenit una dintre cele mai interesate modalitati prin care poti sa realizezi obiecte personalizate. Aceasta tehnologie a luat amploare in ultimii ani, atat la nivel de consumator, cat si la nivel comercial, fiind o cale excelenta de a produce si a fabrica materiale promotionale, piese, obiecte si multe altele.

Pentru a le realiza cat mai bine, nu uita sa iei in considerare aceste sfaturi si sa alegi un font care sa se potriveasca cel mai bine cu proiectul tau.