Debitare Laser

Cutii si ambalaje deosebite

Cutie din Lemn Bomboane Personalizata

Debitarea cu laser este o tehnologie din ce in ce mai utilizata atat de firmele mici si mijlocii, cat si de persoanele obisnuite, fiind o modalitate de fabricatie deosebita prin care pot fi obtinute obiecte si piese create la cel mai inalt nivel de precizie.

Cutiile sunt unele dintre cele mai des intalnite proiecte realizate, acestea putand fi utilizate atat in scopuri de depozitare si transport, cat si pentru decorarea interioara. Cu ajutorul tehnologiei laser, oricine poate sa realizeze o multitudine de design-uri de cutii unice, personalizate astfel incat sa reflecte individualitatea si creativitatea personala.

Cutie din Lemn Bomboane Personalizata

Lucruri esentiale pentru crearea de cutii prin debitarea laser

  • Un aparat specializat – acesta este instrumentul principal ce va fi utilizat in procesul de fabricatie. Indiferent ca se apeleaza la un serviciu profesional sau se utilizeaza device-ul personal, va fi esential sa se aiba in vedere atat puterea si viteza de debitare, cat si suprafata de taiere pentru a stabili daca acesta este capabil sa proceseze materialele selectate si dimensiunea dorita.
  • Selectarea materialului potrivit – in functie de tipul cutiei, dar si al scopului de utilizare, va fi esential sa se aleaga un material care sa se potriveasca nu doar din punct de vedere estetic, ci si practic cu viitoarea intrebuintare. Materiale comune ce sunt folosite pentru creatia de cutii sunt de cele mai multe ori lemnul, cartonul, plexiglassul, placajul si asa mai departe.
  • Utilizarea unui software de design profesional – crearea modelului intr-un program precum Adobe Illustrator, Inkscape sau orice alt soft asemanator compatibil cu debitarea laser este un pas important ce trebuie urmat pentru a proiecta cutia dorita.
  • Echipamente de protectie – din cauza faptului ca debitarea laser utilizeaza un fascicul de inalta putere pentru a taia materialul dorit, va fi necesar in cele mai multe cazuri ca operatorul sa se asigure ca utilizeaza echipamente de protectie si ca spatiul in care se va desfasura procedura de fabricatie este bine ventilat.

Cutiute Cadouri

Ce tipuri de cutii pot fi realizate cu tehnologia laser?

  • Cutii dreptunghiulare – acestea sunt cele mai usor de realizat si cele mai comune. Datorita formei clasice, fabricarea, personalizarea, cat si asamblarea lor se va efectua in cel mai scurt timp;
  • Cutii cu capac glisant – un model mai elegant, caruia trebuie sa i se acorde o atentie deosebita in pasul de proiectare pentru a asigura o glisare fina si fara intreruperi;
  • Cutii cu balamale – acestea sunt asemanatoare cu cele dreptunghiulare de baza, diferenta fiind aceea ca i se vor adauga balamale pentru o manevrare mai usoara, dar si o depozitare mai eficienta;
  • Cutii imbricate – acestea sunt in general un set alcatuit dintr-un numar de cel putin trei cutii, cu dimensiuni diferite, astfel incat sa poata fi depozitate una intr-alta in ordine crescatoare.

Cutii 4 Sticle de Vin

Debitarea laser este o tehnologie cu ajutorul careia tot mai multe persoane si antreprenori au inceput sa dezvolte obiecte, produse si piese unicate, fiind una dintre cele mai bune modalitati de productie existente pe piata din ziua de azi.

Realizam la comanda cutii si ambalaje deosebite.

Cutiile pot fi un proiect usor de realizat, dar cu posibilitati nelimitate de personalizare si dimensionare, acestea putand fi imaginate, schitate si in cele din urma fabricate intr-un mod unic si cu o precizie de neegalat.