Debitare Laser

Debitare laser placi acrilice

Pupitru din Plexiglas

Debitarea cu laser este o tehnologie foarte versatila, utilizata la scara larga in productia de piese si componente, datorita faptului ca acestea sunt realizate rapid si cu o precizie de taiere de neegalat.

Este o metoda din ce in ce mai preferata atat de hobbisti, cat si de antreprenori, fiind prezenta in diverse sectoare precum industria auto, aerospatiala, sau pentru bunurile de larg consum de uz casnic, cat si pentru electronice.

Datorita faptului ca tehnologia a evoluat semnificativ in ultimii 15 ani, aceasta procedura a devenit din ce in ce mai influenta si are o perspectiva si un potential urias de utilizare in timp. Plexiglasul este una dintre cele mai utilizate materiale pentru debitarea cu laser, oferind un proces de taiere rapid si o calitate a linilor perfecta.

Pupitru din placi de Plexiglas debitate CNC

  • Debitarea cu laser – precizie ridicata indiferent de proiect

Taierea cu laser este un proces care utilizeaza un fascicul de lumina puternic, concentrat intr-un punct, putand penetra diverse materiale in functie de model, dar si de dimensiunea si grosimea acestora.

Prin urmare, va fi esential ca inainte sa incepeti un astfel de proiect sa verificati daca acesta va opera conform planurilor dumneavoastra.Tot procesul este realizat intr-un software special conceput, device-ul fiind in totalitate controlat de un calculator, reusind de fiecare data sa finalizeze proiectele perfect si cu o acuratete de neegalat.

Exista anumite tipare in debitare care nu pot fi facute manual datorita complexitatii sau formelor geometrice neobisnuite, de aceea debitarea cu laser va fi foarte utila in orice business sau chiar si pentru persoanele care doresc anumite obiecte ce nu se gasesc pe piata sau sunt mai dificil de gasit.

Masa rotunda plexiglas

Plexiglasul are avantajul de a putea fi perforat usor cu o precizie ridicata, iar raza focalizata poate avea latimi foarte mici pentru a putea detalia cele mai complexe idei. Un alt beneficiu al laserului este acela ca este foarte versatil, putand taia in orice tip de plastic inclusiv acril, policarbonat si asa mai departe, la grosimi diferite.

Datorita faptului ca tot procesul este automatizat, acesta va oferi de fiecare data utilizatorului libertatea de a modifica design-ul, cat si modul de personalizare, fiind un avantaj considerabil, mai ales ca trendurile se schimba des, iar cererea clientilor este foarte diversificata.

Debitarea cu laser este una dintre cele mai eficiente solutii pentru realizarea unui numar aproape nelimitat de piese si obiecte personalizate, oferind de fiecare data rezultate de cea mai inalta calitate.