Debitare Laser

Felicitari cartonate 3D

Felicitari cartonate 3D

Debitarea cu laser este o tehnologie cu vechime in randul mariilor industrii, insa in ultimele decenii a inceput sa isi faca loc si in randul micilor antreprenori si a hobbistilor. Datorita numarului mare de materiale ce pot fi taiate cu aceasta, debitarea cu ajutorul laserului a devenit una dintre metodele preferate de productie.

Cartonul este unul dintre cele mai populare si versatile materiale pe care le poti utiliza atunci cand doresti sa realizezi diferite produse personalizate. Fiind un material ieftin, dar rezistent, cartonul poate fi folosit cu succes in crearea unor felicitari originale, perfecte pentru a reflecta emotia si urarile de bine.

In acelasi timp este un material 100% reciclabil si biodegradabil, fiind un mod excelent de a elabora un produs de cea mai inalta calitate si de a contribui intr-un mod pozitiv la reducerea consumului de materiale nerefolosibile.

Cum sa creezi cea mai frumoasa felicitare cartonata 3D

Felicitari cartonate 3D

Felicitarile reprezinta un mod foarte creativ prin care o persoana isi poate exprima sentimentele si urarile. Prin urmare, crearea unei felicitari cartonate 3D personalizate trebuie realizata astfel incat destinatarul sa aprecieze si sa se bucure atunci cand o va primi.

  • Schiteaza felicitarea

Modelul trebuie realizat intr-un program special conceput pentru acest tip de lucrari, precum AutoCad sau Adobe Illustrator. In cazul in care doresti, poti sa gasesti pe site-uri specializate de pe internet proiecte deja construite pentru a-ti usura munca si a castiga timp pretios.

  • Optimizeaza parametrii

Cartonul este un material moale si este usor de lucrat cu el. De cele mai multe ori nu ai nevoie de o putere mare pentru a realiza debitarea cu laser, iar viteza de taiere poate fi de aproximativ 40 mm/s. Acesta valoare trebuie sa fie mai mare, pentru a reduce riscul de ardere.

Ca si in cazul altor materiale delicate, poti sa folosesti aer comprimat pentru a minimiza temperaturile si a realiza taierea fara sa ramana urme suparatoare.

  • Adauga ultimele detalii

Avand in vedere viteza de taiere, debitarea laser nu va dura mult timp, in doar cateva minute felicitarea va fi gata. In functie de modelul ales, felicitarea cartonata 3D va avea o structura reliefata ce iti va impresiona cu siguranta persoana draga.

Poti alege o hartie colorata pentru a o lipii pe fundal, fiind un mod excelent de a personaliza felicitarea cu nuanta preferata a acestuia. Acum ca felicitarea este gata, tot ceea ce mai ramane de facut este sa o daruiesti alaturi de sentimentele tale persoanei dragi.

Crearea unei felicitari originale 3D poate fi unul dintre cele mai creative si interensante proiecte pe care le poti aborda. Cartonul este un material ieftin si rezistent, de aceea este potrivit pentru a concepe diferite proiecte, indiferent de experienta, fiind un mod excelent de a invata tainele debitarii cu laser.