Debitare Laser

Fotogravura personalizata pe lemn

Fotogravura laser Tablou

Prelucrarea lemnului a evoluat semnificativ in ultimele decenii, atat prin cresterea numarului de materiale ce pot fi utilizate, cat si prin extinderea modalitatilor de procesare. Una dintre cele mai raspandite astfel de proceduri este gravarea cu ajutorul laserului.

Aceasta tehnologie permite gravarea imaginilor, textelor sau simbolurilor pe diferite tipuri de lemn, furnir, placaj sau MDF, fiind o oportunitate excelenta pentru multi antreprenori sa isi promoveze brandul intr-un mod unic si deosebit.

Fotogravura laser Tablou

  • Lemn

Lemnul este un material cu traditie si o istorie indelungata. Atat lemnul de esenta tare precum nucul sau stejarul, cat si cele de esenta moale precum pinul sunt des utilizate datorita calitatilor lor fizice excelente, dar mai ales din cauza atractivitatii si a elegantei pe care o ofera produsului final.

  • Furnir

Furnirul este un material unic, ce permite o gravare incredibil de detaliata si consistenta, lucru ce datoreaza texturii sale fine si a culorii deosebite. Acest material poate fi utilizat cu succes in procedura de gravare, insa va fi esential sa se gaseasca parametrii optimi pentru aceasta actiune, fiind necesara o putere si o viteza adecvata pentru a obtine rezultatele dorite.

Fotogravura Laser Piata Sfatului

  • Placaj

Placajul este fabricat prin lipirea unui numar multiplu de straturi de lemn, lucru ce ii ofera o rezistenta crescuta, dar si o versatilitate deosebita. Avand in vedere caracteristicile sale fizice si optice excelente, acesta poate fi utilizat cu succes pentru gravare.

Obiectele decorative, arta, carti de vizita, felicitarile si multe alte obiecte de promovare pot fi create cu succes cu ajutorul placajului, fiind un material ce se bucura de o popularitate crescuta printre antreprenori si consumatori.

  • MDF

MDF-ul este un material foarte asemanator cu placajul, fiind mici diferente vizuale si de durabilitate. Cu toate acestea, MDF-ul prezinta un mediu excelent pentru gravare, fiind o optiune deosebita atunci cand se doreste fabricarea de obiecte decorative, semnalistica interioara, obiecte de arta si asa mai departe.

Fotogravura laser lemn Harta Lumii

Fotogravura este o procedura din ce in ce mai populara, fiind o modalitate excelenta prin care multi antreprenori isi pot expune intr-un mod deosebit brandul atat in produsele comercializate, cat si in obiectele utilizate in campaniile de promovare.

Lemnul este un material des utilizat datorita culorii si texturii sale unice, lucru ce ofera produselor finale o eleganta aparte.

Indiferent de tipul obiectelor produse, gravarea poate fi o modalitate excelenta prin care sa fie personalizate si sa fie create modele complexe, oferind astfel intreprinzatorilor, dar si persoanelor obisnuite posibilitatea de a crea piese cu adevarat unice.