Debitare Laser

Debitare Laser Metal

debitare laser metal

Debitare laser pentru metal: cum puteti imbunatati urmatorul proiect de fabricatie? Procesul modern de prelucrare a metalelor este compus dintr-o varietate de tehnici care promit randamente de calitate. Debitarea cu laser iese in evidenta ca fiind una din cele mai interesante, pentru ca este adaptabila, eficienta si cu o acuratete foarte mare. Toate aceste atribute o fac sa fie ideala daca aveti nevoie de ajutor intr-un proiect de fabricatie mai simplu sau mai complex.

Tineti cont de urmatoarele sfaturi atunci cand incepeti sa planificati urmatorul proiect de debitare cu laser:

Luati in considerare grosimea si tipul materialului de debitat

Cand incepeti procesul de proiectare pentru urmatorul proiect, luati in considerare optiunile pe care le aveti in ceea ce priveste tipul de materiale si grosimea necesara. Dupa cum stiti, diferitele materiale ard la viteze diferite si, cu cat materialul este mai subtire, cu atat laserul il va taia mai rapid.

debitare laser metal

In definitiv, platiti pentru timpul pe care laserul il petrece in functionare. In cele din urma, alegerea tipului de material adecvat sau lucrul pentru a gasi grosimea optima a materialului poate ajuta la reducerea considerabila a costurilor de debitare cu laser.

Totusi, acest lucru nu este intotdeauna usor, in functie de complexitatea proiectului, asa ca daca aveti intrebari despre tipul sau grosimea materialului pentru viitorul proiect, ne puteti contacta pe noi.

Puneti accent pe simplitate

In planificarea unui proiect, de multe ori, este important sa mentineti lucrurile cat mai simple. Este util sa depuneti si eforturi pentru a obtine modele care sa minimizeze timpul de debitare cu laserul. Nu este intotdeauna usor sa ganditi un proiect in cea mai simpla forma, dar retineti urmatorul lucru: cu cat este nevoie de mai putin timp pentru debitare, cu atat costurile vor fi mai mici.

Ajungeti sa platiti pentru fiecare miscare pe care o face masina de debitare laser. Indiferent daca un tehnician debiteaza, graveaza sau revine asupra taieturilor, aceste lucruri se aduna. Pentru ca design-ul sa ramana simplu, retineti ca trasarea formelor mici detaliate cu masina de debitare laser va consuma mai mult timp decat trasarea liniilor mari. Liniile drepte necesita mai putin timp de taiere decat cercurile.

Chiar daca este practic sa gasiti o firma care poate construi partea principala a unei carcase ori o piesa personalizata, este mult mai bine daca puteti lucra cu o firma care poate efectua si acoperirea cu pulbere, sudarea in puncte si alte tehnici ce ajung la definitivarea proiectului. Poate ca va ganditi ca ati putea lucra cu mai multe firme, dar acest lucru atrage de obicei costuri mai mari, mai mult timp si mai multa energie.

Toate acestea pot duce la cheltuieli generale suplimentare si la potentiale greseli costisitoare. Tehnologiile de debitare si gravare cu laser exista de mult timp, asa ca este de preferat sa gasiti un furnizor de incredere care sa va poata oferi o varietate mare de servicii complementare.

Dupa cum intuiti probabil, succesul in orice proiect de fabricatie depinde in totalitate de acuratetea absoluta. Daca o sa gasiti o firma cu oameni specialisti care sa poata efectua debitare laser cu precizie pentru piesele dumneavoastra, veti reusi sa va bucurati de calitate si de produse usor vandabile.

Pentru servicii debitare laser metal, dar si alte materiale, ne puteti contacta pe noi. Avem experienta in debitare laser, gravare laser, imprimare 3D, machetare si randare 3D.