Debitare Laser

Obiecte ce pot fi realizate prin debitare laser

Corp de Iluminat

Tehnologia de debitare sau gravare cu ajutorul laserului a devenit populara, fiind folosita in aproape toate domeniile. Este cea mai buna si rapida modalitate de a produce piese de schimb, obiecte decorative sau chiar poate fi folosita cu succes si in publicitate.

O afacere se va face remarca imediat cu ajutorul unor inscriptii realizate cu ajutorul laserului. Se pot debita obiecte din metal cum ar fi otelul, cuprul si aluminiul, dar si lemnul, plasticul, cartonul.

Va vom detalia cateva exemple care pot fi realizate cu ajutorul laserului, pentru a crea produse unicate, personalizate la cererea clientului sau chiar pentru uz personal:

Ceasuri de perete

Cu toti avem macar un ceas de perete in locuinta. Cu ajutorul acestei tehnologii puteti personaliza modelul preferat pentru a schimba total incaparea. Se poate debita la dimensiuni mari din metal sau lemn pentru un aspect modern si minimalist.

Ceas Copacul vieti

Bijuterii

Bijuteriile sunt cele mai preferate accesorii, atat de femei, cat si de barbati. Pot fi realizate din lemn sau otel inoxidabil, putand grava anumite inscriptii sau date memorabile, pentru o rezistenta foarte mare in timp. Si aici modele pot fi unicat in functie de modelul proiectat, avand o valoare mai mare decat a celor facute in serie.

Lampa de birou

O lampa de birou sau pentru cei mici poate fi un accesoriu amuzant sau stilat in functie de locul utilizarii. Corpul lampii se poate realiza in orice forma si inaltime, adaugand ulterior cablurile pentru conectarea sa la un bec si o sursa de curent. Poate deveni accesoriul preferat intr-un birou, care va atrage atentia din prima clipa.

Jucarii

Jucariile nu sunt doar pentru copii. Cu toti avem in noi un suflet de copil care este dornic sa construiasca anumite machete sau puzzle-uri 3D. Sunt un mod bun de a dezvolta creativitatea si abilitatile vizuale, dar si de manipulare a micilor piese. Este un mod bun de a te relaxa, dar si pentru a iti dezvolta anumite reflexe.

Puzzle 3d Fluture din PVC Vopsit Debitat CNC

Invitatii si accesorii nunta si botez

Evenimentele speciale din viata ta trebuie sa fie sarbatorite intr-un mare fel. Astfel si marturiile, decoratiunile pentru mese sau pentru sala de dans trebuie amenajate cat mai unicat pentru o seara de vis alaturi de viitorul tau partener. Si tortul poate fi decorat cu elemente personalizate pentru a impresiona invitatii.

Sigle pentru firme

Firmele si companiile folosesc si au mereu contracte de colaborare pentru realizarea diferitelor materiale birotice. Cartile de vizita gravate si logo-urile de la intrarile in birou pot evidentia seriozitate si profesionalism. Pot fi concepute si mape debitate cu laserul, cu diverse modele sau chiar cu sigla firmei tale.

gravura logo mapa piele

Sistem de iluminat – lustre si plafoniere

Cele mai noi sisteme de iluminat pentru casa sau birou sunt realizate prin aceasta tehnologie. Deseori sunt realizate din lemn pentru un aspect modern, putand fi facute in diferite forme rotunde, patrate sau dreptunghiulare, fiind ulterior vopsite in nuantele preferate ca sa se asorteze stilului tau.

Dupa cum se observa, tehnologia laser are multe intrebuintari. Acestea sunt doar o mica parte din ceea ce inseamna laser cut si cum te poate ajuta aceasta tehnologie sa avansezi un business pe piata.

Poti incheia contracte de colaborare cu firme sau persoane fizice in vederea realizarii si continuarii personalizarii diferitelor obiecte necesare, pentru o buna functionare si unicitate de admirat.