Debitare Laser

Ornamente din lemn, taiate si gravate cu laserul

Ornamente Craciun

Indiferent daca esti in cautarea inspiratiei pentru orice tip de sarbatoare sau aniversare, ornamentele din lemn isi vor gasi mereu un loc special in casa ta. Fiind realizate din lemn, acestea vor avea finisaje personalizate, special concepute pentru locul sau ocazia dorita.

Pot fi cele mai frumoase cadouri pentru prieteni si familie, iar daca esti mai indraznet, iti pot construi o afacere de acest tip, aceste produse fiind preferate si cerute de multe persoane. Cu ajutorul unui laser poti creea diverse ornamente, pe care ulterior le poti vopsi, finalizand perfect pieasa construita.

Ornamente de Craciun

Iarna ne duce cu gandul la Craciun. Este una dintre cele mai frumoase perioade din an, in care cu totii sarbatorim clipe minunate, impreuna cu familia si cu prietenii. Este cel mai bun moment sa le demonstrezi tuturor ce poti face cu ajutorul tehnologiei laser.

Globuri personalizate in diverse culori si forme, pentru a depasi modelele de serie si sa vii cu ceva nou. Le poti grava sau debita cu numele tuturor, pentru ca impactul sa fie unul mare. Poti face si un calendar advent din lemn pe care il vei folosi multi ani de acum inainte.

Ornamente Craciun

Nu mai zicem ca daca doresti o adevarata provocare, poti realiza cu succes si anumite jucarii pentru copii. Un exemplu foarte simplu pe care il poti face este un puzzle din lemn, pe care il poti proiecta cu ajutorul laserului, putand fi realizat din cate piese vrei.

Casutele traditionale din turta dulce acum le poti reproduce usor cu alte materiale prin debitarea cu laserul, pentru a le realiza cat mai bine si pentru a te putea bucura de acestea in anii ce vor urma. Sunt multe decoratiuni pe care le poti face cu ajutorul acestei tehnologii, iti poti intreba si copii, acestia avand o imaginatie bogata si putandu-te ajuta cu idei indraznete si amuzante.

Ornamente Paste

Asa cum este Craciunul, sarbatorile Pascale au traditiile lor de multi ani. Iepurasii si ouale sunt vedetele copiilor in aceasta perioada. Insa nu doar atat poti face cu laserul. Avand in vedere ca Pastele pica mereu primavara, poti debita anumite placaje pentru a realiza suporturi de coronite, pe care poti aseza flori pentru a infrumuseta usa de la intrare.

Tot cu ajutorul lemnului, poti face un obiect decorativ si sa il gravezi cu o inscriptie de genul “Happy Easter Day from…”. Va da un aspect personal mesajului pe care il transmiti.

Ornamente de Craciun din PlacajOrnamente Aniversare

Fie ca este ziua ta sau a altcuiva din familie, este timpul sa te pregatesti din timp pentru a realiza materialele supriza pentru acestia. In primul rand, cu ajutorul laserului poti debita litere si cifre pentru a construi inscriptiile aniversare traditionale.

Poti grava pe lemn numele sarbatoritului, urmata deasupra de mai multe placaje debitate cu aceasta tehologie, pentru a scrie mesajul dorit. Poti face suporturi de pahare pentru invitati pe care acestia le pot lua acasa ca amintire; poti grava numele, data nasterii si o mica imagine pentru a finaliza complet ansamblul.

Ornamentele sau decoratiunile din casa sunt foarte des cerute, fiind un mod bun de a infrumuseta locuinta, dar si pentru a-si personaliza fiecare ornamentele, in functie de sarbatori. Pot fi cadoul perfect pentru persoanele dragi si cu siguranta le vor folosi o lunga perioada de timp.

Daca te incanta si iti place aceasta metoda de debitare si gravare a laserului, inseamana ca te poti apuca si de un business pentru a le oferi si altora produsele tale unicat. La cerere, poti executa piese in diverse marimi si culori, pentru ca viitorii tai clienti sa revina si sa te mai provoace cu alte proiecte noi.

Pentru servicii debitare laser, te putem ajuta noi.