Debitare Laser

Cine are nevoie de servicii gravura cu laser?

Tablou Mandala

Gravura cu laser reprezinta o modalitatea inedita de a personaliza un obiect. Gama de obiecte care se pot grava cu laser este mare, cuprinzand domenii diferite de activitate. Procedeul gravarii cu laser se aseamana cu cel al imprimarii cu cerneala, insa in acest caz, cerneala este inlocuita cu o raza laser.

Ce se poate grava cu laser?

O multitudine de produse se pot grava cu laser, iar dintre acestea amintim cateva din domenii diferite:

● Ecusoane
● Pixuri
● Trofee
● Medalii
● Materiale textile
● Bijuterii
● Huse de telefoane

Tablou Mandala

In ce domenii se poate folosi gravura cu laser?

Si in ceea ce priveste domeniile in care se folosesc obiecte gravate cu laser exista o diversitate.

● Auto-Moto
● Evenimente
● Industria HoReCa
● Marketing

Care sunt avantajele gravarii cu laser?

Gravarea cu laser reprezinta o procedura ce vine cu numeroase avantaje:

● Rapiditate
● Detalii fine
● Precizie mare
● Durabilitate mare in timp
● Diferite tipuri de materiale ce pot fi gravate(lemn, plastic, cauciuc, textile, etc)

Care este mecanismul de functionare al gravarii?

Gravarea cu laser se realizeaza prin trimiterea pe diferite materiale a unui fascicul de lumina. Acest fascicul se deplaseaza in functie de ce model apare pe software-ul cu care se lucreaza, priv vaporizarea unui strat superficial dintr-un material anume.

In functie de adancimea de inscriptionare care se stabileste, dar in functie si de cum reactioneaza materialul supus acestui procedeu, gravarea se poate realiza atat in profunzime, cat si la suprafata.

De cate ori nu ai vazut intr-o companie diverse afise care erau pur si simplu printate? Din ce in ce mai multe firme aleg acum gravarea cu laser in detrimentul folosirii plasticului. Gravarile prin intermediu laserului aduc o nota eleganta oriunde se foloseste. Multe persoane isi graveaza verighetele, intrucat in acest mod se vor pastra multi ani ceea ce se doreste a fi scris pe ele.

Imaginile obtinute prin gravarea cu laser dureaza mult timp, fara sa li se piarda din calitatea culorii. Multe firme aleg logo-uri personalizate cu tehnica gravarii cu laser, pentru un plus de unicitate.

Gravura cu laser este procesul prin care fasciculul laser indeparteaza fizic materialul pe care se graveaza, pentru a expune o cavitate care dezvalui o imagine la nivelul ochilor.

Fie ca vrei obiecte inedit pentru tine, pentru afacerea ta sau pur si simplu vrei sa faci un cadou de neuitat, lucrurile personalizate prin tehnica gravarii cu laser reprezinta o optiune de luat in calcul. Daca te pun pe ganduri costurille unor astfel de obiecte, tine cont de cateva avantaje oferite de aceasta tehnica cu laser.

Un obiect astfel personalizat va avea o durata de viata mult mai mare, detaliile cele mai fine vor fi evidentiate cu mare precizie, vei putea inlocui afisele din plastic de la birou.

De asemenea, in unele centre in care se foloseste gravarea cu laser, unii comercianti pun spre vanzare si obiectele pe care nu le ai, dar pe care ti-ar placea sa le personalizezi.